0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

aanleg van tuin terras en vijver

 

wij maken graag bijzondere tuinen met weinig onderhoud en veel bloei het hele jaar door.

 

Tuinaanleg.

bijzondere tuinen

weinig onderhoud

veel bloei

 

Wij maken bijzondere tuinen, met weinig onderhoud en veel bloei. We hebben veel oog voor detail en afwerking. Uw wensen, uw budget en de mogelijkheden van uw tuin staan bij ons altijd centraal.

TOTAALPAKKET TUINAANLEG

We ontwerpen, leveren alle materialen, verzorgen de aanleg, bestraten en beplanten. We beginnen met het uitwerken van uw ideeën voor de tuin en onze creatieve plannen in een ruwe schets, die wij (desgewenst) later uitwerken in een professionele ontwerptekening. Aan de hand van dit concrete plan wordt een duidelijke begroting/ offerte gemaakt. 

Natuurlijk houden we hierbij in de gaten voor u, hoeveel onderhoud er na de aanleg van de tuin zal zijn. Uw beschikbare tijd voor de tuin bepaalt mede de materialen.

aanleg tuin, terras of vijver

ontwerp

Voordat er met de aanleg van een tuin, terras of vijver wordt begonnen, bespreken we eerst samen met u zorgvuldig het ontwerp.

graafwerk

Bij ieder aanleg is er vaak sprake van graafwerk. Grote graafwerkzaamheden laten wij door een van onze partners uitvoeren.

bestraten

Bestraten is een van de vaste onderdelen bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Het materiaal zoeken wij desgewenst samen uit.

Beplanten

Voor het beplanten maken wij een beplantingsplan dat wij afstemmen op uw wensen. Samen uw planten uitzoeken kan ook.

 

tuinmaterialen

Wij bieden als extra service de mogelijkheid met ons materialen bij leveranciers te bekijken. We maken samen een keuze uit het enorme aanbod bestratingsmateriaal, schuttingen, planten enzovoort.

We adviseren u over alle mogelijke elementen in uw tuin: bestratingsmateriaal, beplanting, verlichting, water in de tuin en een sproeisysteem om de beplanting in optimale conditie te houden.

We hebben vaste leveranciers, zodat we weten, dat we kunnen vertrouwen op hun goede service en vakkundigheid. En wij u altijd kwaliteit kunnen bieden.

Gefaseerde aanleg

Onze kracht ligt in het meedenken. We begrijpen, dat u uw geld maar 1 keer kunt uitgeven. Kiest u graag voor kwaliteit, maar wilt of kunt u niet wachten? Dan kunt u ervoor kiezen uw tuin in fasen aan te laten leggen.

Waarom niet de voortuin, de achtertuin en de zijtuin als drie verschillende projecten zien? Of misschien kiest u ervoor eerst de bestrating te laten leggen en de beplanting uit te stellen tot in het volgende voorjaar.

U kunt dan wel meteen op het terras zitten en met schone voeten uw huis betreden. Over de beplanting kunt u dan nog even nadenken.

Het is uw tuin, vertel ons hoe u het hebben wilt! Uw wens staat altijd voorop.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Dankzij het beplantingsplan dat Mariska heeft bedacht, hebben we het hele jaar door kleur in onze tuin. De afwisseling van lage en hoge planten zorgen voor een speels en natuurlijk effect. We zijn er nog steeds erg blij mee.”

Rianne Lenselink

partners

Samen maak je het mooiste werk. Daarom werken wij graag met een vaste groep van partners die stuk voor stuk kwaliteitsproducten leveren. Zo komen we samen tot het beste resultaat.