0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

Piek hoveniers

 

Ontwerpers en makers van bijzondere tuinen, terrassen en vijvers.

 

Over ons header voor mobiel - Piek hoveniers

Over ons.

Piek Hoveniers

 

Mijn naam is Mariska Piek en samen met mijn team van medewerkers vormen wij Piek hoveniers.

Sinds de start van Piek hoveniers in 2003 zijn we rustig en solide gegroeid. Inmiddels hebben we twee medewerkers in vaste  dienst en maken we regelmatig gebruik van onze vaste oproepkrachten om alle opdrachten naar wens te kunnen uitvoeren.

Daarnaast hebben wij administratieve ondersteuning zodat we ons volledig op ons werk kunnen focussen.

Tuinwensen

Het vervullen van de persoonlijke tuinwensen van onze klanten is het mooiste werk dat er is. Het vertalen van wensen en ideeën naar een mooi ontwerp, de keuze van de materialen en de praktische uitvoering van het ontwerp. Door alles zorgvuldig voor te bereiden en gedetailleerd te overleggen, komen we tot de mooiste resultaten.

Indien nodig, gaan we samen met u de benodigde materialen en beplanting uitzoeken. Een extra service die voor veel vertrouwen en extra tuinplezier zorgt. En dat is waar wij het voor doen.

zo werken wij graag

persoonlijk

Wij houden van persoonlijk contact. Zo kom je samen tot het mooiste resultaat.

puur

Onze ontwerpen, manier van werken en materialen zijn puur. 

passie

Passie voor ons vak. Dat is wat ons drijft om iedere dag weer het mooiste te maken.

perfect

Wij leveren geen half werk maar streven naar perfectie. Zo zijn we nu eenmaal. 

Werkregio

We werken in de (grote) regio in en om Vorden. Onze klanten zitten in Vorden, Gorssel, Hengelo (Gld), Doetinchem, Zelhem, Eefde, Laren, Harfsen, Bronkhorst, Deventer, Apeldoorn enzovoort. In samenwerking met tuinontwerpbureau Piekobello Tuinontwerp (Den Haag) doen we ook projecten buiten onze eigen regio: Leidschendam, Den Haag, Kijkduin en Voorburg.

 

Uitgekiende beplanting

Ook in de materialen kiezen we voor kwaliteit: voor stevige en onderhoudsvriendelijke planten. Onze beplantingsplannen bestaan altijd uit planten die precies op elkaar afgestemd zijn: qua kleur maar ook qua bloeitijd. Wij beseffen, dat u geen behoefte hebt aan beplanting die het slecht doet of veel onderhoud vraagt. Daarom werken wij altijd met de sterkste, meest onderhoudsvriendelijke planten. Zo blijft uw tuin er nu en in de toekomst fantastisch uitzien en hebt u er zo weinig mogelijk omkijken naar.

Samenwerking

Kiest u voor samenwerking met ons bedrijf, dan wordt uw tuin van het vroegste voorjaar tot het late najaar aantrekkelijk. U geniet (bijna) het hele jaar van bloei en ’s winters geniet u van de wintergroene planten. Uw tuin is het hele jaar door aantrekkelijk.

Mariska Piek is een uitgesproken plantenliefhebber. Zij denkt graag met u mee over de meest geschikte plant voor elke plek. Juist ook over planten die minder ‘standaard’ zijn, kan zij u informeren.  Want zoals een mooi schilderij of een sjieke lamp de woonkamer gezellig en eigen kan maken; zo kan een goed gekozen boom, maar ook een mooie struik of bodembedekker, een tuin net even dat laatste stukje eigenheid en sfeer geven.

 

Grotere opdrachten

Voor grotere opdrachten werken we samen, altijd met specialisten. We werken uitsluitend samen met vakmensen. Zo is er een nauwe samenwerking met 2 grondwerkbedrijven (inzet mobiele kraan, plaatsen containers), met een vijverspecialist in de regio, en voor professionele boomverzorging werken we samen met een boomverzorger (‘European treeworker’). Samen leveren we (veilig) vakwerk.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Dankzij het beplantingsplan dat Mariska heeft bedacht, hebben we het hele jaar door kleur in onze tuin. De afwisseling van lage en hoge planten zorgen voor een speels en natuurlijk effect. We zijn er nog steeds erg blij mee.”

Rianne Lenselink

kwaliteit

Wij kiezen voor kwaliteit. Dit geldt voor onze eigen dienstverlening, de producten die wij leveren en onze partners waarmee wij samenwerken.

partners

Samen maak je het mooiste werk. Daarom werken wij graag met een vaste groep van partners die stuk voor stuk kwaliteitsproducten leveren. Zo komen we samen tot het beste resultaat.