0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

Tuinonderhoud

 en

Wij onderhouden het voor u. Wanneer u aangeeft wat uw wensen zijn, dan regelen wij het.

 

onderhoud.

Wij onderhouden uw tuin, terras of vijver

 

Is uw tuin eenmaal aangelegd, dan heeft deze nog altijd enig tuinonderhoud nodig. Een goed verzorgde tuin draagt bij aan een prettige woon- of werkomgeving.

We bieden u diverse onderhoudsmogelijkheden. Deze zijn afhankelijk van uw tuin, de tijd die u zelf aan uw tuin kunt of wilt besteden en vanzelfsprekend uw budget.

Kortom: U bepaalt wat u zelf doet, en wat wij voor u mogen doen!

 

Onderhoud van uw tuin

gazon

Het onderhoud van uw gras laten verzorgen? Dat kan. Wij maaien en verticuteren op basis van uw wensen.

heg en struik

Het snoeien van heggen, fruitbomen en struiken is een lastig klus. Wij helpen u graag hierbij.

bemesting

Hoeveel voeding heeft uw tuin nodig? Wanneer is het de juiste tijd? Tuinbemesting wij regelen het voor u.

tuinafval

Liever geen geploeter met het afvoeren van het grove tuinafval? Vraag het ons gerust.

frequentie Tuinonderhoud

 

De hele week hard gewerkt en in uw vrije tijd toch genieten van uw tuin? Dat kan! Of u nu dol bent op tuinieren of liever in uw tuin zit, wij stemmen het onderhoud van uw tuin en de frequentie van het tuinonderhoud op uw wensen af.

Wilt u de lichtere klusjes zelf doen, maar de zwaardere liever niet, vraag het ons gerust. Ook wanneer u zelf de tuin wilt onderhouden, maar u dat zelf niet meer zo goed kunt. Wij helpen u graag een handje.

Kiest u voor frequent tuinonderhoud, dan nemen we u de meeste zorg voor uw tuin uit handen.

Wilt u uw tuin zelf grotendeels onderhouden, dan kunt u kiezen voor periodiek tuinonderhoud. Wij nemen dan bijvoorbeeld de grote voor- en najaarsbeurt op ons. Wij kunnen het snoeiwerk van uw haag verzorgen, we snoeien uw fruitboom vakkundig,  verticuteren uw gras, bemesten de hele tuin op maat en voeren het grove groenafval af. U doet zelf de kleinere tuinklusjes, zoals gras maaien en wieden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“Dankzij het beplantingsplan dat Mariska heeft bedacht, hebben we het hele jaar door kleur in onze tuin. De afwisseling van lage en hoge planten zorgen voor een speels en natuurlijk effect. We zijn er nog steeds erg blij mee.”

Rianne Lenselink

partners

Samen maak je het mooiste werk. Daarom werken wij graag met een vaste groep van partners die stuk voor stuk kwaliteitsproducten leveren. Zo komen we samen tot het beste resultaat.