0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

Natuurlijke en moderne vijvers

 

Vijvers zorgen voor meer beweging, dieren, rust en ruimte. En verkoeling als u voor een zwemvijver kiest.

vijvers.

een goed aangelegde vijver blijft prachtig

 

Van klanten horen wij, dat vijvers lastig zouden zijn. `Moeilijk netjes te houden, wordt altijd groen´. Wij zeggen, een vijver voegt heel veel toe: beweging van het water, meer dieren in de tuin, rust.

Een vijver kan groot zijn of klein, natuurlijk of juist heel strak vormgegeven, altijd geniet u ervan.

Wat is er fijner dan na een drukke dag even aan het water te zitten met een drankje? Of op zaterdag een kopje koffie te drinken naast glinsterend water?

Juiste plaats, diepte en planten vijver

Een goed aangelegde vijver, op de juiste plaats, van de juiste diepte, met de juiste planten is prachtig. En blijft prachtig. U hoeft geen dure middeltjes toe te voegen, geen wekelijks onderhoud te plegen. Wij zeggen, we kunnen uw vijver zo aanleggen, dat hij vrijwel meteen straalt.

Belt u ons wel als u de eerste kikker of salamander ziet? Wij genieten graag mee.

vijvers

Beweging

Geniet van de beweging van het water, de rimpels door de wind en de glinstering van de zon.

dieren

Een vijver zorgt voor meer leven in uw tuin. Van vogels, tot vlinders, kikkers en salamanders.

rust

Ervaar de rust van een vijver. Het kabbelende water, het geritsel van het riet of de waterplanten.

ruimte

Vijvers, groot en klein, zorgen voor een  ruimtelijk effect. En een zwemvijver natuurlijk helemaal.

Advies en mogelijkheden

Weet u niet goed wat u wilt of wat er kan? Met onze ruime ervaring met het ontwerpen en aanleggen van vijvers en zwemvijvers helpen wij u graag verder.

Wij bieden als extra service de mogelijkheid met ons materialen bij leveranciers te bekijken. We maken samen een keuze uit het enorme aanbod vijvermateriaal, vlonders, planten enzovoort.

Vraag naar de mogelijkheden, van advies voor dat ene lastige hoekje tot een plan voor uw hele tuin. Bel (0575- 842091) of mail ons op info@piekhoveniers.nl.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

“De opdracht die we aan PiekZweverink hadden gegeven, was om onze zwemvijver aan te leggen. Alles is perfect uit gevoerd, komen afspraken na en werken netjes en het eindresultaat is geweldig. We hebben dit laten aanleggen voor ons Gastenverblijf Pullevaart en deze zomer kregen we alleen maar positieve reactie van onze gasten.”

Otto Kuin, Gastenverblijf Pullevaart

partners

Samen maak je het mooiste werk. Daarom werken wij graag met een vaste groep van partners die stuk voor stuk kwaliteitsproducten leveren. Zo komen we samen tot het beste resultaat.