0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

onze partners

 

het mooiste werk maak je samen. daarom werken wij graag met betrouwbare partners voor materialen, beplanting en grondwerk.

 

partners.

Piek Hoveniers

 

Wij gaan altijd voor het mooiste resultaat en dat kunnen wij meestal niet alleen. Zo vertrouwen wij voor de materialen die wij gebruiken bij het aanleggen van tuinen, terrassen en (zwem)vijvers op de kwaliteit van onze partners.

De diversiteit aan materialen die wij gebruiken is groot en altijd afgestemd op uw wensen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij voor de verschillende materialen en werkzaamheden betrouwbare partners geselecteerd.

Om u een beeld te geven met wie wij graag samenwerken, stellen wij op deze pagina onze partners graag aan u voor.

Even voorstellen

Voor terrastegels, tuinhout, gebakken bestrating, vijver onderdelen en nog veel meer werken wij graag samen met Weulen Kranenbarg. Met hun ruime assortiment harde tuinmaterialen en accessoires maken wij graag van hun diensten gebruik.

Valle Verzasca is vijverspecialist met meer dan 25 jaar ervaring. Wij werken dan ook graag met hen samen bij de aanleg van onze (zwem)vijvers.

Greenwall® levert groene geluidsschermen voor een uitstekende geluidisolatie met een optimale plantengroei.De speciaal voor dit doel ontwikkelde vulling, een 100% natuurlijk substraat combineert functionaliteit aan esthetiek.

Buiter Beton is al bijna 40 jaar een begrip binnen de sierbestratingswereld. Ze zijn een groot leverancier van tuinmaterialen zoals tuintegels, keramiek, tuinhout, buitenverlichting en nog veel meer. 

Covergreen® is gespecialiseerd in het vervaardigen van kant-en-klare bodembedekkers. Deze voorgekweekte plantenmatten zijn makkelijk aan te leggen en geven direct een volledig bodembedekkend resultaat.

WAT ONZE PARTNERS ZEGGEN

“Wij doen al jaren zaken met Mariska van hoveniersbedrijf Piek hoveniers en kennen haar en haar medewerkers als enthousiaste, betrokken mensen die ieder project, groot of klein, tot een succes willen maken!”

Marianne Weulen Kranenbarg, Weulen Kranenbarg Tuin & Erf B.V.