0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

In-lite buitenverlichting kan zo’n groot verschil maken voor de sfeer in uw tuin en om het huis. Een lamp bij de voordeur of achter het huis, zorgt ervoor dat u ’s avonds goed de weg naar binnen kunt vinden. En dat niet alleen, het geeft ook een veiliger gevoel wanneer u de toegang tot uw huis goed kan overzien. En met goed gekozen verlichtng op de juiste plek creëert u ook nog eens meer sfeer.

Is er bij uw huis een 230 volt lichtpunt aanwezig? We bieden verschillende in-lite buitenlampen die aangesloten kunnen worden op het stroomnet.

Houdt u van strak design? De ACE UP-DOWN 100-230V is direct op 230 volt aan te sluiten. Deze strakke wandlamp, met bundels aan zowel de boven- als onderkant, is een mooie eyecatcher voor op de muur en is ook nog eens goed te combineren met andere lampen uit de ACE-lijn.

Sprekende rondere armaturen u meer aan? Kies dan voor de LIV WALL. Deze wandlamp kunt u met behulp van de mini transformator (CB-010E) aansluiten op het lichtnet.

In-lite buitenverlichting met gevel verlichting voor huizen en overkappingen - Piek hoveniers

In-lite buitenverlichting laat uw huis eruit springen

Buitenverlichting voor op en om het huis houdt niet op bij een lamp bij de deur. U kunt buitenverlichting ook gebruiken om de vormen van uw huis te accentueren. Zo kunt u met bijvoorbeeld buitenspot SCOPE de gevel uitlichten.

Ook kunt u er voor kiezen om een spannend lichtbeeld te creëren op de muur. Door het plaatsen van meerdere ACE UP-DOWN wandarmaturen creëert u een mooi lichtbeeld met strakke lijnen. Wilt u het nog persoonlijker maken? Met accessoire SHUTTER kunt u het lichtbeeld versmallen of bijvoorbeeld maar in één richting laten schijnen.

De mogelijkheden zijn legio, vraag ons gerust eens om advies.