0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

Onkruid in straatwerk is vaak lastig te verwijderen. Of het staat heel vast in het straatwerk, of het breekt af waarna er na een flinke regenbui een week later ineens weer heel veel onkruid staat. Veel kleine graspolletjes geven een groene waas over uw straatwerk en verwijderen blijft lastig.

Wilt u niet weer met een krabbertje elk voegje van uw straatwerk nalopen op onkruid? Past u liever geen gif toe? Wat is dan de oplossing?

We hebben een snelle, milieuvriendelijke oplossing voor uw terras, oprit en dat lastige randje langs de stoep. Onze borstelmachine, mechanisch dus, borstelt in hoog tempo het onkruid weg, en neemt ook mos en aanslag mee. Uw straatwerk ziet er weer als nieuw uit!

Uiteraard is dit ook een vlotte oplossing voor langs een winkelpand.

Advies over borstelen straatwerk

Niet al het straatwerk is geschikt om geborsteld te worden. Wij weten welk straatwerk u heeft en adviseren u graag. Bent u nog niet bij ons bekend? Geen probleem, dan komen wij eerst even bij u kijken wat de beste oplossing is.

Een klein randje zoals op de foto is met een kwartiertje schoon. Even vegen en/of bladblazen, en klaar. Borstelen doen we bij voorkeur bij droog weer, voor het meeste effect. Dus heeft u een stoepje, terras, oprit, of ander straatwerk, bel ons dan voor het vlot en milieuvriendelijk verwijderen van het onkruid.

Borstelwerk onkruid straatwerk - Piek hoveniers