0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

Graag informeren wij u over een tweetal ontwikkelingen binnen ons hoveniersbedrijf. In de eerste plaats onze nieuwe naam Piek hoveniers.

Piek Zweverink hoveniers heet voortaan Piek hoveniers

Stephan en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan, zowel zakelijk als privé. Een proces dat we een jaar geleden zijn gestart en in augustus hebben afgerond. Daarom voeren we vanaf nu de nieuwe naam Piek hoveniers. Samen met onze vaste medewerkers Peter en Robin zet ik, Mariska Piek, ons hoveniersbedrijf zelfstandig voort. Stephan gaat verder als zzp-er vanuit Ruurlo. Stephan en ik zullen in de toekomst samen opdrachten blijven uitvoeren.

De nieuwe naam brengt natuurlijk ook een nieuw logo met zich mee. Een logo dat terug grijpt op mijn eigen start als zelfstandig hovenier in 2003.

Piek hoveniers - 565x235

Nieuwe bedrijfslocatie Piek hoveniers

De tweede ontwikkeling betreft onze bedrijfslocatie. Doordat onze locatie aan het Addinkhof een andere bestemming krijgt, waren wij genoodzaakt een nieuwe locatie voor ons hoveniersbedrijf te zoeken. Met een mooie grote hal en een groot, praktisch ingedeeld buitenterrein aan de Hofstraat 6 in Baak, hebben wij deze nieuwe locatie gevonden.

Nieuwe locatie - Piek hoveniers

Een mooie locatie die goed past bij de ambities die wij hebben. Een locatie waar wij verder kunnen groeien, meer ruimte hebben voor voorraad en meer ruimte voor efficiënt in- en opladen. Per 1 augustus hebben wij onze nieuwe locatie betrokken.

Wij zijn blij met het vertrouwen dat u ons in de afgelopen jaren heeft geschonken en het werk dat wij voor u hebben mogen verrichtten. Graag zetten wij deze prettige samenwerking met u voort.

Wanneer u vragen hebt over de bovenstaande ontwikkelingen, schroom dan niet contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Mariska Piek

Nieuwe contact gegevens

Piek hoveniers
Hofstraat 6
7223LR Baak
0575-842091 (ongewijzigd)
06-24471556 (ongewijzigd)

www.piekhoveniers.nl
info@piekhoveniers.nl