0575 – 842091 info@piekhoveniers.nl

Binnenkort staat de zomervakantie voor de deur. En hoewel u door alle omstandigheden misschien nog geen vakantie gepland heeft, is het wellicht toch verstandig om u vast aan te melden voor onze vakantieservice.

De afgelopen jaren waren de zomers warm en droog. Veel tuinen, en niet alleen tuinen, hebben hier flink onder te lijden gehad. En dit jaar zijn de verwachtingen dat het nog erger wordt. Zelf vinden wij het natuurlijk vreselijk jammer om te zien hoe bloemen, planten en gazon verdrogen. En voor u zelf is dat vanzelfsprekend ook geen prettig gezicht.

Vakantieservice

Om de droogteschade zo veel mogelijk te beperken, hebben wij onze vakantieservice bedacht. Of beter gezegd, een aantal van onze klanten hebben dit voor ons bedacht. Niet bewust maar simpelweg door ons te vragen of wij tijdens hun vakantie hun tuin wilden besproeien. En of we dan tegelijkertijd ook even het basisonderhoud zoals het gazon maaien wilden verzorgen. Vanzelfsprekend doen we dat graag met als gevolg “de geboorte” van onze vakantieservice.

Onderhoud tijdens uw vakantie

Naast het sproeien van uw tuin of het maaien van uw gazon, kunt natuurlijk ook mooi ander onderhoud tijdens uw vakantie laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het laten afvoeren van uw tuinafval, het kappen van een boom of het herbestraten van uw tuinpad. Uit ervaring weten wij dat veel onderhoud niet wordt uitgevoerd omdat u liever in uw tuin dan in de rommel zit. Door gebruik te maken van onze vakantieservice, geniet u lekker van uw vakantie terwijl wij voor u aan de slag gaan. Zo kunt u bij thuiskomst weer lekker genieten van uw mooie tuin.

Meld u op tijd aan

Wilt u zich aanmelden voor onze vakantieservice, doe dit dan op tijd! Gedurende de vakantieperiode werken wij met een beperkte bezetting. Het is daarom raadzaam om u tijdig aan te melden.

Aanmelden kan via het onderstaande aanmeldformulier.